Efectul ciupercii Oyama Agaricus Bio Active MC in cancerul progresiv

Efectul ciupercii Oyama Agaricus Bio Active MC in cancerul progresiv

În cancerul progresiv, ciuperca Oyama Agaricus Bio Active MC are efect antitumoral și în mod separat.

Imaginea CT de mai jos aparține unui pacient de sex masculin, în vârstă de 81 ani, suferind de carcinom hepatocelular.  

zona afectata de cancer in faza initiala

La stânga sus, porțiunea mai întunecată (simbolul▾) decât perimetrul adiacent reprezintă zona afectată de cancer. Mărimea este considerabilă, de 102mm x 44mm, stadiul clinic fiind 4 (starea cea mai avansată).

Vârsta și stadiul bolii au determinat renunțarea la tratament, a luat însă parte la un studiu referitor la eficacitatea Oyama Agaricus, cu inițierea ingerării ciupercii menționate.

Imaginea CT de mai jos a fost luată în a 11-a lună de la inițierea ingerării Agaricus.

remisie cancer dupa 11 luni

Contrar declarației medicului curant, care susținea că mai are 3 luni de viață, imaginea de față indică o reducere majoră a zonei afectate de cancer.

Mărimea acesteia este de 33mm x 24mm. La măsurarea volumului s-a constatat o reducere de 30 de ori. În plus, au existat o serie de cazuri în care s-a considerat că Oyama Agaricus și-a manifestat eficacitatea și în mod separat. În multe cazuri, s-a apreciat că a sporit efectul terapeutic în tratamentul concomitent cu radioterapie și chimioterapie.

Se poate conchide că ciuperca lamelară Oyama Agaricus Bio Active MC are efect clinic antitumoral în cazul cancerului progresiv.

Efectele ciupercii lamelare Oyama Agaricus Bio Active MC sunt în relație proporțională cu cantitatea ingerată.

Conform unui studiu Publicat de Organizația de Cercetări în Medicina Complementară și Alternativă, corporație specială non-profit151-00712 TOKYO SHIBUYA-KU HONCHO 2-18-14-301.