Rezultate ale pacientilor

Pacientii care au consumat / consuma suplimentul Bio Active MC in completarea unui tratament si ne-au lasat parerea lor despre produs, doresc sa-si pastreze anonimatul.

Doamna - 38 ani

Mehedinti
Diabet tip II si hepatita C
*

Scaderea glicemiei de la 220 la 180, stare generala buna, ameliorarea starilor de oboseala, o buna eliminare a toxinelor.

Domn - 74 ani

Mehedinti
Cancer generalizat
*

Ameliorarea vizibila a durerilor, mai multa pofta de mancare.

Doamna - 43 ani

Bucuresti
Tumora pe creier de 7 cm
*

Imbunatatirea starii generale, reducerea cu 2 mm a tumorii in 10 zile, mai multa pofta de mancare, coerenta in vorbire. Dupa 3 luni de consum al suplimentului (in paralel cu chimioterapie cu Temodal), tumora a fost redusa pana la 3 cm, ea devenind astfel operabila.

Doamna - 53 ani

Bucuresti
Boala Basedow operata
*

Stare generala buna, somn odihnitor, mai multa energie pe parcursul zilei, pierdere in greutate (in paralel urmeaza si o cura de slabire).

Domn - 78 ani

Brasov
Cancer de prostata cu metastaze la plamani
*

Un tonus mai bun, pofta de mancare, scaderea colesterolului (de la 210 la 188) reducerea vizibila a durerilor (nu se mai administreza in prezent morfina), scaderea nivelului de hemoglobina, reducerea hemoglobinei eritrocitare medii.

Doamna - 31 ani

Bucuresti
Hepatita B
*

Stare generala mai buna, nu se mai resimt starile de oboseala, somn odihnitor, reglarea tranzitului intestinal.

Domn - 68 ani

Bucuresti
Diabet tip I insulinodependent, prostata marita, polipi pe rinichi
*

Scaderea glicemiei de la 230 la 125, reducerea dimensiunilor prostatei, disparitia polipilor (dupa aproximativ 3 luni de consum de Bio Active MC), stare generala imbunatatita.

Doamna - 78 ani

Arges
Osteoporoza
*

Ameliorarea vizibila a durerilor, mai multa energie, somn odihnitor.

Doamna - 39 ani

Bucuresti
Accident vascular
*

Stare generala mai buna, somn odihnitor, ameliorarea durerilor de cap, cresterea imunitatii, revenirea menstruatiei dupa o perioada de 8 luni de absenta.

Doamna - 29 ani

Brasov
Diabet tip I, insulinodependent
*

Scaderea gliecemiei de la 250 la 130-120, pierdere in greutate, reglarea tranzitului intestinal, rezistenta crescuta la infectii urinare, reglarea nivelului proteinureei.

Doamna - 42 ani

Buzau
Obezitate
*

Diminuarea poftei de mancare, eliminarea multor toxine din organism, mai multa energie, inceperea scaderii in greutate.

Doamna - 50 ani

Bucuresti
Diabet tip II , un singur rinichi , probleme cu pancreasul
*

Durerile de pancreas au disparut, glicemia a scazut de la 150 la 112, mai buna functionare a rinichiului, cresterea imunitatii.

Doamna - 52 ani

Bucuresti
Cancer mamar operat
*

Somn odihnitor, mai multa energie pe parcursul zilei, consumul mai multor alimente, stare generala mai buna, desumflarea picioarelor, reglarea tranzitului intestinal, ameliorarea manifestarilor mepopauzei (bufeuri, stari de nervozitate, etc.).

Domn - 67 ani

Bucuresti
Colesterol marit, un rinichi subdimensionat
*

Scaderea colesterolului, marirea cu 1 cm a rinichiului cu probleme, scaderea dimensiunii prostatei, reglarea tensiunii, scaderea nivelului creatininei, scaderea glicemiei.

Domn - 62 ani

Bihor
Diabet tip II
*

Scaderea glicemiei de la 180 la 110, stare generala buna, reglarea tranzitului intestinal.

Domn - 58 ani

Brasov
Cancer de prostata cu metastaze osoase
*

Stare generala mai buna, cresterea poftei de mancare, plimbarile au devenit posibile, ameliorarea vizibila a durerilor.

Domn - 56 ani

Teleorman
Tenisune ridicata
*

Reglarea tensiunii si stabilizarea ei la 14, somn odihnitor, disparitia starilor de oboseala, scaderea dimensiunii prostatei.

Doamna - 54 ani

Prahova
Cancer la ficat
*

Stare generala mai buna, ameliorarea vizibila a durerilor, reducerea unor indicatori masurati inainte si dupa consumul acestui supliment.

Doamna - 60 ani

Cluj
Cancer la colon
*

Pofta de mancare a crescut, starile de rau de dupa sedintele de chimioterapie au disparut, somn odihnitor, mai multa energie pe parcursul zilei.

Domn - 78 ani

Prahova
Cancer la pancreas
*

Durerile s-au atenuat foarte mult, a inceput sa faca plimbari prin curte, a crescut pofta de mancare si chiar s-a ingrasat un kg intr-o saptamana, stare generala mai buna.

Domn - 73 ani

Bucuresti
Tensiune, probleme prostata
*

Tensiune si glicemie oscilante, usoare probleme ale prostatei. Dupa 12 zile cu Bio Active MC am reusit sa tin sub control temporar tensiunea arteriala, iar glicemia a inceput sa se stabilizeze, urmand in paralel si regimul alimentar recomandat de medic. Dupa ce 3 luni glicemia s-a mentinut in mod constant la 90, iar tensiunea la 14.

Doamna - 46 ani

Alba Iulia
Tumora la creier
*

La 45 ani am avut o tumora de 11 cm pe creier, neoperabila din cauza asezarii si a dimensiunii. Nu ma deplasam si aveam stari de rau si de oboseala, lipsa de pofta de mancare. Dupa cateva zile am reusit sa am o stare generala usor imbunatatita, iar dupa cateva luni tumora a scazut pana la 3 cm, iar eu m-am putut deplasa prin casa.

GASESTI "CIUPERCA LUI DUMNEZEU"

in Farmacii si Plafare

Doar personalul specializat este calificat sa dea recomandari de administrare personalizate!
bio active mc in medimfarmbio active mc in paradisul verdebio active mc in farmacia vallerianaciuperca lui dumnezeu in naturlandciuperca agaricus in farmacia apoteca

CUMPARA ONLINE

De la PARTENERII nostri de incredere, pregatiti sa va faca recomandari.
bio active mc farmacie naturistabio active mc irina reislerbio active mc farmacia naturiibio active mc eplantshopbio active mc doctor musetel